Jongleren Woensdrecht

Vacatures

 

Wij zijn voor BSO Kooiduin (Hoogerheide) op zoek naar een:

  Pedagogisch medewerker Buitenschoolse Opvang

      16 uur loongarantie contract

Wie ben jij?
Misschien ben jij een kei in het organiseren van spel en sportactiviteiten of vind je het leuk om met kinderen van 7 t/m 12 jaar in het bos de natuur te ontdekken. Maar iemand die lekkere, gezonde dingen met de kinderen kookt, creatieve knutsels met ze maakt of gewoon gezellig met ze kletst vinden we ook super!

Je hebt een passie voor het werken met kinderen en kan goed omgaan met ouders. Je bent een initiatiefvolle, flexibele collega met een no-nonsense mentaliteit die het leuk vindt om in teamverband te werken.

Wij vragen
Je hebt een diploma waarmee je in de buitenschoolse opvang mag werken, bijvoorbeeld Pedagogisch medewerker, maar ook CIOS of sport- en bewegingsleider volstaat voor de BSO.  Voor opleidingseisen kun je de  website Kinderopvang Werkt! raadplegen: https://www.kinderopvang-werkt.nl/cao-kinderopvang/pedagogisch-medewerker

Wij bieden
Werkmogelijkheden in een organisatie, die staat voor kwaliteit en professionaliteit  en die gekenmerkt wordt door  enthousiaste en  kundige teams binnen een lerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.

Een arbeidscontract 16 uur loongarantie per week, in eerste instantie voor bepaalde tijd. Ingangsdatum zo spoedig mogelijk. Afwijkende startdatum in overleg mogelijk.

Werktijden:

Salaris: conform cao kinderopvang

Reactie
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Je kan je motivatie en CV vóór 21 februari mailen naar Marjolein Witjes personeel@nulljonglerenwoensdrecht.nl

 

 

Ben je geïnteresseerd in het werken bij Stichting Jongleren Woensdrecht en in eventuele toekomstige vacatures?

Stuur dan je cv met motivatie naar personeel@nulljonglerenwoensdrecht.nl t.a.v. Marjolein Witjes.

Als we verwachten dat er op korte termijn een passende vacature zal ontstaan, zullen we je sollicitatie in portefeuille bewaren.

stages

Stichting Jongleren Woensdrecht wil actief bijdragen aan de professionalisering van het vakgebied. Daarom hebben wij binnen onze stichting een aantal vaste stageplekken die ieder jaar kunnen worden ingevuld. Onze stichting is een door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkende organisatie, die stageplaatsen kan aanbieden. Er is een interne-stagebegeleider die het contact tussen de school en de stichting verzorgt en die het aanspreekpunt voor de stagiaires vormt.

Bij interesse voor een stageplaats (tevens voor BBL-opleiding) graag een motivatiebrief sturen aan Nancy Bolders (stage@nulljonglerenwoensdrecht.nl of adres: Aviolandalaan 20, 4631 RM Hoogerheide).


© 2017 - 2019 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo