Jongleren Woensdrecht

Wat maakt de bende zo bijzonder?

De bende en de Chillkidzz

Wat gaan we doen? Jouw kind beslist!

Bij de Bende kunnen de jongste BSO-ers kiezen om vadertje en moedertje te spelen in de huishoek, lekker te tutten met poppen en barbies, indrukwekkende bouwwerken te maken met Lego of prachtige creaties te knutselen. Tevens is er een rusthoek, waar je kind lekker rustig kan bijkomen van een drukke schooldag.

De Chillkidzz is ingericht voor de oudere kinderen van de BSO. Het is een supergave ruimte met een graffitimuur, waar je kind kan chillen, tafelvoetballen, spelletjes spelen of gamen op de Nintento Wii. De kids kunnen gebruikmaken van de computers, het handvaardigheidslokaal en de speellokalen van de school. Uiteraard is er ook ruimte om huiswerk te maken. Kortom voor ieder wat wils!

Heerlijk buiten spelen

Na schooltijd en tijdens vakanties is het heerlijk om buiten uit te waaien. Daar is het grote speelplein van de basisschool uitermate voor geschikt. Taartjes bakken en kastelen bouwen in de zandbak, fietsen op een zelfbedacht parcours, voetballen, skeeleren, stoepkrijten… het kan allemaal!

Toffe activiteiten en workshops

Elke maand heeft de Bende een ander thema, waaraan allerlei leuke activiteiten hangen. Op de dag zelf kan je kind ervoor kiezen om wel of niet mee te doen met de thematische activiteiten. Niets is verplicht, het is immers vrije tijd. Bij het thema ‘gezond eten’ maken we bijvoorbeeld lekkere én gezonde hapjes, kweken we onze eigen groentes en knutselen we met macaroni.

De Chillkidzz kunnen zich inschrijven voor leuke activiteiten. Jongleren heeft namelijk connecties met diverse lokale (sport)verenigingen, waar we regelmatig toffe workshops mee organiseren. Van mountainbiken, graffiti en wizzkidzz tot schilderen, breakdance en koken. Cool!

ggd-rapport

Bekijk hier het GGD-rapport van de Bende.

impressie© 2017 - 2020 Stichting Jongleren Woensdrecht - Privacy Statement - Ontworpen en ontwikkeld door Buro Hugo